Óvó Klub Magánóvoda

AKTUÁLIS PROGRAMOK


< 2018 >
Augusztus
 • 31
  31.Augusztus.Péntek

  16:00-17:30
  2018-08-31

  KEDVES SZÜLŐK!

   

  Hagyományos tanévnyitó délutánunkat 2018. augusztus 31-én, pénteken 16.00- 17.30 órakor tartjuk az oviudvaron.

   

  A programok:

  Interaktív zenés előadás:

  Utry Dani vendégelőadó, közösen a gyerekekkel

  Változatos kézműves tevékenységek:

  • gipszfigurák festése
  • sresszlufi-labda készítése
  • csoportjelek barkácsolása, ujjbáb technikával

  Minden kedves családot, régi és új ovist szeretettel várunk!!!

Miért döntsön zuglói magánóvodánk mellett?

Manapság a szülők jó pár magánóvoda közül válogathatnak, azonban közülük csak azok kerülhetnek ki győztesként, és válhatnak népszerűvé, ahol a gyerekek valóban magas színvonalú pedagógiai program keretén belül fejlődhetnek testileg és szellemileg. Ha Ön is ilyen helyet keres gyermekének, válassza zuglói magánóvodánkat!

Zuglói magánóvodánk felelősséget érez a jövő generációja iránt, több éves pedagógiai tapasztalatunknak köszönhetően pedig tisztában vagyunk azzal, hogy a gyerekek korai évei mennyire meghatározóak lesznek később, ezért olyan pedagógiai programot hoztunk létre, ami biztos alapot ad a későbbi, kiegyensúlyozott évekhez, ezáltal testileg és szellemileg egészséges felnőttekké válhatnak. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek élményeket szerezzenek, hiszen ezek által válnak nyitottá a világra, így sokkal fogékonyabbak is lesznek iskolás korukban a tananyagra.

Alapozza meg gyermeke jövőjét, döntsön zuglói magánóvodánk mellett! A beiratkozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!