Óvó Klub Magánóvoda

AKTUÁLIS PROGRAMOK


 • 21
  21.Január.Hétfő

  16:00-16:30
  2019-01-21

  Kedves Szülők!

  Az angol bemutatókat a következő időpontokban tartjuk:

  Katica csoport:2019.január 22, kedd, 16 óra


  Mindenkit sok szeretettel várunk!

 • 29
  29.Január.Kedd

  16:00-16:30
  2019-01-29

  Kedves Szülők!

  Az angol bemutatókat a következő időpontokban tartjuk:
  Méhecske csoport: 2019.január 29,kedd,16 óra

  Mindenkit sok szeretettel várunk!

Miért döntsön zuglói magánóvodánk mellett?

Manapság a szülők jó pár magánóvoda közül válogathatnak, azonban közülük csak azok kerülhetnek ki győztesként, és válhatnak népszerűvé, ahol a gyerekek valóban magas színvonalú pedagógiai program keretén belül fejlődhetnek testileg és szellemileg. Ha Ön is ilyen helyet keres gyermekének, válassza zuglói magánóvodánkat!

Zuglói magánóvodánk felelősséget érez a jövő generációja iránt, több éves pedagógiai tapasztalatunknak köszönhetően pedig tisztában vagyunk azzal, hogy a gyerekek korai évei mennyire meghatározóak lesznek később, ezért olyan pedagógiai programot hoztunk létre, ami biztos alapot ad a későbbi, kiegyensúlyozott évekhez, ezáltal testileg és szellemileg egészséges felnőttekké válhatnak. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek élményeket szerezzenek, hiszen ezek által válnak nyitottá a világra, így sokkal fogékonyabbak is lesznek iskolás korukban a tananyagra.

Alapozza meg gyermeke jövőjét, döntsön zuglói magánóvodánk mellett! A beiratkozáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!