Óvó Klub Galéria

 


Dióhéjban zuglói magánóvodánkról

zuglói magánóvoda

A kisgyermekek az óvó családi környezetből kikerülve általában óvodában kezdik meg a tanulást, a társas közegbe történő beilleszkedést. A bölcsődét sokan kihagyják, és inkább még otthon tartják a kicsiket, ha tehetik, de az óvoda minden gyermeknél meghatározó állomás. A szülők gyakran már akkor gondolnak az óvoda kiválasztására, amikor a gyermek még éppen csak megszületett. Ez nem is olyan meglepő, ha tudjuk, hogy mekkora a verseny a szabad óvodai helyekért. Érdemes tehát már időben elkezdeni keresgélni, megismerni a környéken található lehetőségeket, és ha van rá mód, feliratkozni.

Ha Ön olyan intézménybe szeretné beiratni gyermekét, ahol biztonságban tudhatja és biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb helyen van, nálunk jó helyen jár! Magánóvodánk ezek közé az intézmények közé tartozik. Minden szülő elégedetten és annak tudatában hagyhatja nálunk gyermekét, hogy magánóvodánkban boldog, fejlődéssel teli éveket tölthet.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekre ne csak csoportként figyeljünk, de az egyén szintjén is kitüntetett figyelmet szenteljünk nekik. Ennek érdekében számos olyan foglalkozást tartunk a kicsiknek, amiknek köszönhetően sok hasznos dolgot tanulhatnak, és közben persze játszhatnak is. Zuglói magánóvodánkban kiemelt jelentőségű az angol nyelv oktatása, ami a későbbiekben csak előnyt jelent majd a kicsiknek. Ha már egészen fiatal korban elkezdenek idegen nyelvet tanulni, akkor később jó alapokkal vághatnak neki az iskolai nyelvóráknak. Ebben a korban a gyerekek fogékonyak a nyelvtanulásra, de ugyanígy a játékos zenetanulás is része a mindennapoknak. A magánóvodában már megjelennek az iskolai előkészítést célzó foglalkozások, illetve logopédus is foglalkozik a lemaradókkal.

A zuglói magánóvodánk igyekszik a gyerekeket bevonni az őket körülvevő környezet védelmébe, megismertetni őket a növényekkel, az állatvilággal. Kirándulásokat szervezünk, madarászovit is tartunk. Természetesen a kulturális nevelés is szerepet kap a magánóvoda programjában, bábszínház és táncház is szerepel a szolgáltatásaink között, de ugyanígy a sport sem maradhat el, korcsolyázás, úszás várja nálunk a kicsiket.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran magánóvodánkról!