Az óvodai évek meghatározóak a gyermekek fejlődésében; ebben az időszakban a leginkább fejlődőképesek, és minden új dologra fogékonyak. Zuglói magánóvodánkban igyekszünk hasznos és érdekes foglalkozásokkal segíteni a kicsik fejlődését, és elősegíteni a későbbi, iskolai éveiket!

Szolgáltatásaink fizikai és szellemi téren is fejlesztik a gyerekeket: a korcsolyázás és az úszásoktatás a sport szeretetére neveli őket, a kirándulásokon pedig a természetet és a kultúrát is megismerhetik, hiszen nem csak állatkertekbe, de múzeumokba is ellátogathatnak, sőt, a madarászoviban szakértő segítségével ismerkedhetnek meg a madarakkal. A bábszínház és a táncház szintén a kulturális fejlődést segíti elő, emellett szórakoztató is, az angoloktatás pedig az idegen nyelv ismeretével ruházza fel őket. Óvodánkban iskola-előkészítő foglalkozásokat is tartunk, de emellett lehetőséget nyújtunk logopédiai fejlesztésen való részvételre is.

Ha a legjobbat szeretné gyermekének, válassza zuglói magánóvodánkat! Ha kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken!