Óvodánkban mindennapos angol oktatás van. Minél korábban kezdődik el a nyelv játékos és intenzív tanulása, annál könnyebben és gyorsabban lehet eredményt elérni. A gyermekek az egészen kis kortól hallott hangzó készletet könnyen el tudják sajátítani, az idegen nyelvet tökéletes kiejtéssel beszélik és a nyelv sajátos logikai készletét is - az életkoruknak megfelelő szinten - használják. Óvodánk angoltanára következetesen angolul beszél a gyerekekkel. A gyermek tanulékony és kíváncsi, hamar megérti, hogy egy számára kedves személlyel csak angolul tudja megértetni magát, ez kellő motiváció számára. Az angol személy a gyerekek mellett van a mindennapokban. A természetes élethelyzetekben hallják a nyelvet, hamar ráragadnak és nyelvi rendszerébe beépülnek a szavak, kifejezések. Emellett elsődleges cél a játékos tanulás, dalok, versek, mozgásos játékok segítségével.

Magánóvodánkban lehetőség van az angol nyelvvel történő megismerkedésre is!

 

Egyre több szakember állítja, hogy minél korábban kezd el megismerkedni a gyermek egy idegen nyelvvel, később sokkal könnyebben fogja venni az ezzel kapcsolatos akadályokat. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk, zuglói magánóvodánkban fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek angolul tanulhassanak.

A gyerekek angol tanítása nem csak a jövőjük megalapozása érdekében történik, hanem azért is, hogy nyitottabbak legyenek a világra, és megismerkedjenek olyan dolgokkal, amik nem kifejezetten a szülőföldjükhöz kötődnek, hiszen csakis így válhatnak befogadó felnőttekké, erre az attitűdre pedig kifejezetten szükség van a 21. században. A foglalkozások során a kicsik nem magolás és erőltetés útján tanulják meg az idegen nyelvet, hanem játékos és szórakoztató formában, így a jövőben motiváltak lesznek a nyelvtanulásra.

Ha további kérdései lennének a gyerekek angol tanításával kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!