A Városligeti Műjégpálya gyönyörű környezetében a téli időszakban 12 héten keresztül vehetnek részt korcsolyaoktatásban az öt éves kort betöltött ovisaink.

Ismerkedés a téli sportokkal – zuglói magánóvodánkban a korcsolyaoktatás is elérhető!

Ismerkedés a téli sportokkal – zuglói magánóvodánkban a korcsolyaoktatás is elérhető!A téli időszak számos izgalmas szabadidős tevékenységet rejt magában, például a korcsolyázást, azonban sokan nem tudnak részt venni ebben a mozgalmas programban a korcsolyatudás hiánya miatt. Ahhoz, hogy bárki megtanuljon korcsolyázni, ideális, ha minél hamarabb megismerkedik azokkal a technikákkal, amelyek alkalmazásával könnyedén közlekedhet a pályákon. Mivel zuglói magánóvodánkban tisztában vagyunk ezzel, a Városligeti Műjégpálya gyönyörű környezetében a téli időszakban 12 héten keresztül vehetnek részt korcsolyaoktatásban az öt éves kort betöltött ovisaink.

Nemcsak a korcsolyatudás megszerzése miatt tartják fontosnak zuglói magánóvodánk szakemberei ezt a foglalkozást, hanem azért is, hogy a gyerekek minden évszak pozitívumaival megismerkedhessenek, így a korcsolyázásnak köszönhetően a téli időszakra másképp fognak tekinteni. Emellett nagyon fontos a rendszeres testmozgás ebben az évszakban is, hiszen a gyerekek ettől válhatnak kiegyensúlyozottá, egészségessé.

Ha további információkat szeretne megtudni zuglói magánóvodánk korcsolya foglalkozásairól, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Korcsolyaoktatás öt év felettieknek a Városligeti Műjégpályán!

Korcsolyaoktatás öt év felettieknek a Városligeti Műjégpályán!Közeleg a tél, ami legalább annyira bővelkedik a programokban és játéklehetőségekben, mint a nyár. A gyerekek rengeteg téli sportot kipróbálhatnak, így a korcsolyázásban is jeleskedhetnek. Az Ön gyereke még sosem korcsolyázott, de nagyon szeretné megtanulni ezt a fejlett egyensúlyérzéket követelő, elegáns sportot? Zuglói magánóvodákban erre is van lehetőség.

Amennyiben azt szeretné, hogy gyermeke kontrollált körülmények között tanulhasson meg korcsolyázni, ne hagyja ki zuglói magánóvodánk korcsolyaoktatását! Nem is akárhol folynak az órák, hanem a Városligeti Műlyégpályán! Szép környezetben, tágas, valódi jégpályán oktatják az öt évnél idősebb gyermekeket arra, hogyan mozogjanak magabiztosan korcsolyával a lábukon. Ne maradjanak le, hiszen a tél és vele együtt a korcsolyaszezon egyre csak közeledik!

Ha érdekli a lehetőség, és szeretné gyermekét beíratni korcsolyaoktatásra, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot zuglói magánóvodánk megadott elérhetőségein!